Vajdasági agrár-mikro régiók képzési programja

2015.png

Kedves Érdeklődők,

A Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány által eddig szervezett Vajdasági agrár-mikro régiók képzési programja folytatódik a 2015-ös évben is. A mezőgazdasági termelők, gazdák, érdeklődők számára készített program idén bizonyos szempontból módosult és megújult formában valósul meg.

A képzést 7 különböző témához kötjük, azokhoz, amelyek az eddigi tapasztalat szerint a Vajdaságban a legnagyobb érdeklődésre számítanak. Az egész napos szakmai találkozók, képzéssel, tapasztalatcserével, újdonságokkal, gyakorlati útmutatásokkal telnek majd, egy-egy napon több előadó és szakember vesz részt, a hallgatóság pedig Vajdaság területéről érkezik. Tehát helye lesz a tapasztalatcserének, vitás kérdések megvitatásának, esettanulmányok, jó példák megtekintésének.  Mindegyik témát más-más helyszínen bonyolítunk. Egy-egy helyszínen érdekelt cégek, vállalkozók lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

A képző program ezen a weboldalon is megtalálható. Kérjük Önöket, hogy amennyiben a témák felkeltették az érdeklődésüket, jelentkezzenek!

A kiválasztott képzési témán való részvétel ingyenes és jelentkezéshez kötött. Minden témára külön-külön kell jelentkezni e-mailben. A jelentkezéseket korlátozott számban van módunk fogadni,mert helyszínenként max. 60 fő részvételére van lehetőség. Részvételi szándékát (név, helység és telefonszám megadásával) szíveskedjen jelezni az office@vfhalo.eu címen legkésőbb egy héttel a képzési nap kezdetéig. A jelentkezések regisztrálása érkezési sorrendben történik. A jelentkezés elfogadásáról értesítést, visszajelzést küldünk.

Tisztelettel,

Bunford Tivadar, igazgató

Molnár Verona, program koordinátor

 

KÉPZÉSI PROGRAM LETÖLTÉSE

 


Csatolt állományok

  1. Felhívás (165 KB)
  2. Képzési program (303 KB)

Olvasói hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még senki nem szólt hozzá. Legyen Ön az első aki megosztja véleményét!

Új hozzászólás

Biztonsági kód<span></span>