Vajdasági agrár-mikro régiók képzési programja

2015.png

Kedves Érdeklődők,

A Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány által eddig szervezett Vajdasági agrár-mikro régiók képzési programja folytatódik a 2015-ös évben is. A mezőgazdasági termelők, gazdák, érdeklődők számára készített program idén bizonyos szempontból módosult és megújult formában valósul meg.

A képzést 7 különböző témához kötjük, azokhoz, amelyek az eddigi tapasztalat szerint a Vajdaságban a legnagyobb érdeklődésre számítanak. Az egész napos szakmai találkozók, képzéssel, tapasztalatcserével, újdonságokkal, gyakorlati útmutatásokkal telnek majd, egy-egy napon több előadó és szakember vesz részt, a hallgatóság pedig Vajdaság területéről érkezik. Tehát helye lesz a tapasztalatcserének, vitás kérdések megvitatásának, esettanulmányok, jó példák megtekintésének.  Mindegyik témát más-más helyszínen bonyolítunk. Egy-egy helyszínen érdekelt cégek, vállalkozók lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

A képző program ezen a weboldalon is megtalálható. Kérjük Önöket, hogy amennyiben a témák felkeltették az érdeklődésüket, jelentkezzenek!

A kiválasztott képzési témán való részvétel ingyenes és jelentkezéshez kötött. Minden témára külön-külön kell jelentkezni e-mailben. A jelentkezéseket korlátozott számban van módunk fogadni,mert helyszínenként max. 60 fő részvételére van lehetőség. Részvételi szándékát (név, helység és telefonszám megadásával) szíveskedjen jelezni az office@vfhalo.eu címen legkésőbb egy héttel a képzési nap kezdetéig. A jelentkezések regisztrálása érkezési sorrendben történik. A jelentkezés elfogadásáról értesítést, visszajelzést küldünk.

Tisztelettel,

Bunford Tivadar, igazgató

Molnár Verona, program koordinátor

 

KÉPZÉSI PROGRAM LETÖLTÉSE

 


Priloženi fajlovi

  1. Felhívás (165 KB)
  2. Képzési program (303 KB)

Komentari

No one commented on this post yet. Be the first one to share your toughts!

Dodaj novi komentar

Sigurnosni kod<span></span>